Hoitola Comfort Spa

Hoitola Comfort Spa

Astuessasi Hoitola Comfort Span ovesta sisään, voit jättää kiireen ja huolet taaksesi. Täällä Sinä saat hengähtää! Hoitolassa kaikki hoidot tehdään sydämellä, kiireettömästi, asiakasta kuunnellen ja kunnioittaen. Hoitola Comfort Span palveluihin kuuluvat kasvo- ja jalkahoidot, rentouttavat spa-hoidot ja tehokkaat vartalohoidot, Yumi™Lashes -ripsien kestotaivutus, ripsien ja kulmien kestovärjäykset sekä sokeroinnit. Meiltä saat myös lahjakortit. Hoitola hoidoissa käytetään laadukkaita, tutkittuja ja tehokkaita ammattikosmetiikka sarjoja. Hoitolassa on myös myynnissä ihonhoitotuotteita. Hoitola sijaitsee Lempäälässä Tampereentien varrella, lähellä Kuokkalankoskea. Bussipysäkit sijaitsevat n. 400 m päässä hoitolasta. Auton voit pysäköidä ilmaiseksi hoitolan ulko-oven eteen. Olet lämpimästi tervetullut kokemaan kokonaisvaltaisen hoitoelämyksen!

Staff

Employee picture

Maarit

Olen ammattitutkinnon suorittanut SKY-kosmetologi. SKY tulee sanoista Suomen Kosmetologien Yhdistys, joka hyväksyy jäsenikseen vain ammatillisen tutkinnon suorittaneet. Ammattitaidon ylläpitämiseksi osallistun usein alan koulutuksiin, jotta voin tarjota asiakkailleni turvallisia ja laadukkaita palveluita. Tässä antoisassa työssä yhdistyvät asiakkaan auttaminen ja ohjaaminen sekä läsnäolo ja hyvän olon tuottaminen. Kosmetologin työ onkin mielestäni niin ihon kuin mielen hoitoa. Haluan tarjota asiakkailleni hetken hengähdyksen kiireettömässä hoitolassani. Olen työskennellyt vuosia erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä. Kosmetologi tutkinnon lisäksi olen kouluttautunut myyntilinjan merkantiksi ja tilasomistus artesaaniksi.

Gift Cards

Saat tilauksen jälkeen lahjakortin koodin, joka toimii maksuvälineenä hoitolassa. Koodin voit välittää lahjan saajalle miten haluat – sähköpostilla, tulostamalla PDF tai lisäämällä se omaan onnittelukorttiin. Koodi on voimassa kuusi (6) kuukautta ostosta.

Appointment

Hoitola on avoinna arkisin ajanvarauksella. Ellet löydä kalenterista sopivaa aikaa, soita p. 050 515 0351, yritetään järjestää aika Sinulle mahdollisuuksien mukaan. Hoitojen aikana en vastaa puhelimeen, mutta soitan heti takaisin vapauduttani.

Contact info

Jos tulet hoitolaan linja-autolla, pysäkit sijaitsevat n. 400 metrin päässä hoitolasta. Omalla autolla tullessasi, autolle pysäköinti paikka löytyy hoitolan ulko-oven edestä.

Location

 Hoitola Comfort Spa

 +358505150351

 Tampereentie 56 37500 Lempäälä

 hoitolacomfortspa@gmail.com

Contact us

Pricing

Hinnat sisältävät alv. 24 %. Pidätämme oikeuden hinnaston muutoksiin. Maksuvälineinä käyvät käteinen, pankki- ja luottokortit sekä voimassa oleva hoitolan lahjakortti.

Lashes and BrowsPrice from
Eyebrow Shape and Tint
Shaping and permanent coloring of eyebrows.
22.00€
Ripsien kestovärjäys
Ripsien kestovärjäys. Huom! Tulethan hoitoon ilman silmämeikkiä.
25.00€
Ripsien ja kulmien värjäys sekä kulmien muotoilu
Ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu. Huom! Tulethan hoitoon ilman silmämeikkiä.
35.00€
Yumi™Lashes - ripsien kestotaivutus sis. ripsien kestovärjäyksen
Yumi™Lashes on ripsien kestotaivutus, joka saa luonnolliset ripset näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä. Yumi™Lashes on vaihtoehto ripsipidennyksille ja irtoripsille, sillä se toimii luonnollisella tavalla täysin ilman liimaa tai irto-osia. Yumi™Lashes korostaa silmien luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsien kestotaivutuksella sekä kestoväreillä. Huom! Tulethan hoitoon ilman silmämeikkiä.
89.00€
PedicuresPrice from
Paikallinen hoito jaloille
Tässä hoidossa hoidetaan yksittäinen känsä tai leikataan varpaan kynnet.
30.00€
Perus Jalkahoito
Perusteellinen hoito jaloille. Hoito aloitetaan pehmittävällä jalkakylvyllä. Kylvyn jälkeen poistetaan kovettumat, känsät, leikataan kynnet, tarvittaessa kynnet myös ohennetaan, siistitään kynsinauhat ja lopuksi jaloille levitetään hoitava voide. HUOM! Tämä hoito ei sisällä kynsien lakkausta. Halutessasi voit valita kynsien lakkauksen lisäpalveluista.
70.00€
Luxus hoito jaloille
Tämä on oikea luksus hoito jaloille! Hoito aloitetaan jalkakylvyllä ja kuorinnalla. Tämän jälkeen poistetaan kovettumat/känsät. Kynnet leikataan ja kynsinauhat siistitään. Jalat saavat hoitavan naamion. Naamion vaikutusajalla hierotaan pää. Tämän jälkeen jalat hierotaan lämpimillä basalttikivillä. Lopuksi jaloille levitetään hoitava voide. Tämä hoito ei sisällä kynsien lakkausta. Halutessasi kynsien lakkauksen, valitse se lisäpalveluista.
100.00€
Comfort Spa - Kosteuttava hoito jaloille
Kosteuttava hoito jaloille. Hoito aloitetaan kuorinnalla, joka poistaa kuolleet ihosolukot. Tämän jälkeen jalat hoidetaan ravitsevalla ja kosteuttavalla naamiolla. Naamion vaikutusaikana tehdään rentouttava päähieronta. Lopuksi jalat hierotaan hoitavalla voiteella. Tämä hoito on ravitseva, kosteuttava ja hoitava, ihanteellinen kuiville jaloille! Tämä hoito ei sisällä kynsien lakkausta. Halutessasi voit valita kynsien lakkauksen lisäpalveluista.
60.00€
Comfort Spa - Parafiinihoito jaloille
Lämmittävä hoito jaloille. Hoito aloitetaan kuorinnalla, joka poistaa kuolleet ihosolukot. Tämän jälkeen jalat hoidetaan kosteuttavalla ja lämmittävällä parafiininaamiolla. Naamion vaikutusaikana tehdään rentouttava päähieronta. Lopuksi jalat hierotaan hoitavalla voiteella. Tämä hoito on kosteuttava ja lämmittävä, ihanteellinen paleleville jaloille sekä nivelkivuista kärsiville! HUOM! Parafiinihoitoon ei voi yhdistää kynsien lakkausta.
60.00€
Hair RemovalPrice from
Kulmien sokerointi
20.00€
Ylähuulen sokerointi
15.00€
Leuan sokerointi
15.00€
Ylähuulen ja leuan sokerointi
30.00€
Poskien sokerointi
30.00€
Kaulan alueen sokerointi
30.00€
Kainaloiden sokerointi
30.00€
Käsivarsien sokerointi
35.00€
Säärien sokerointi
40.00€
Reisien sokerointi
40.00€
Hands and NailsPrice from
Comfort Spa - Kosteuttava hoito käsille
Kosteuttava ja ravitseva hoito käsille. Hoito aloitetaan pehmittävällä kylvyllä, kädet kuoritaan, kynnet ja kynsinauhat hoidetaan. Kädet hoidetaan hoitavalla naamiolla. Naamion vaikutusaikana tehdään rentouttava päähieronta. Käsille ja käsivarsille tehdään hieronta hoitavalla öljyllä. Tämä hoito on todella kosteuttava, ihanteellinen kuiville käsille! HUOM! Tämä hoito ei sisällä kynsien lakkausta. Halutessasi voit valita kynsienlakkauksen lisäpalveluista.
60.00€
Comfort Spa - Parafiinihoito käsille
Lämmittävä ja hemmotteleva hoito käsille. Hoito aloitetaan pehmittävällä kylvyllä, kädet kuoritaan, kynnet ja kynsinauhat hoidetaan. Käsiin laitetaan lämmittävä parafiininaamio. Naamion vaikutusaikana tehdään rentouttava päähieronta. Käsille ja käsivarsille tehdään hieronta hoitavalla öljyllä. Tämä hoito on ihanteellinen nivelkivuista kärsiville! HUOM! Parafiinihoitoon ei voi yhdistää kynsien lakkausta.
60.00€
Body TreatmentsPrice from
Himalajan Suolakivi hoito - Puhdistava - Rentouttava
Tämä on koko kehon puhdistava ja elvyttävä hoito. Tämä hoito on ikivanha rituaali, joka aloitetaan Himalajan suolakivi hieronnalla. Hieronta rentouttaa ja lievittää stressiä. Tämän jälkeen vartalolle tehdään suolakuorinta Himalajan suolan ja aromaattisen öljyn seoksella, jotka yhdessä puhdistavat kehoa, stimuloivat aineenvaihduntaa ja palauttavat elinvoiman. HUOM! Hoito sopii myös raskaana oleville, hoito tehdään ilman eteerisiä öljyjä. Tähän hoitoon ei voi valita koko vartalon kuorintaa.
125.00€
Marine Prelude - Puhdistava - Kosteuttava
Marine Prelude Mud -mutahoito on koko vartalon puhdistava ja pehmentävä hoito. Kuolleenmeren luonnonmukainen muta ja merisuolarakeet sisältävät runsaasti erilaisia mineraaleja, mutta ei lainkaan jodia. Yhdessä nämä aineet hoitavat, kuorivat ja elvyttävät ihoa. Hoito myös rentouttaa lihaksia ja helpottaa nivelkipuja. Ainesosat ovat täysin luonnollisia ja tuoksuttomia. Hoidettaville alueille levitetään lämmin muta. Tämän jälkeen mudan päälle ripotellaan merisuolarakeita. Vaikutusajalla nautit rentouttavasta pää- ja kasvohieronnasta. Tämän jälkeen suolakiteillä tehdään kuorinta ennen puhdistusta. Lopuksi vartalolle levitetään kosteuttava voide. Hoito sopii myös raskaana olevalle.
115.00€
Selän ihon puhdistushoito
Selän ihon puhdistus aloitetaan alkupuhdistuksella. Tämän jälkeen huokoset valmistetaan puhdistukseen lämpimällä höyryllä ja kuorinnalla. Epäpuhtaudet ja tukkeumat poistetaan ihosta mekaanisesti. Lopuksi iholle levitetään hoitava naamio ja voide.
80.00€
BiON Signature Expert - erikoiskasvohoidotPrice from
Blemish Balance - Puhdistava, aknehoidon tueksi
Blemish Balance - hoito on kokonaisvaltainen ihonpuhdistushoito, joka auttaa ihoasi kohti raikasta tasapainoa. Tämä hoito soveltuu ihon puhtauden ylläpitoon sekä juuri aloitetun akne hoidon tueksi, nopeuttamaan aknehoidon tuloksia ja hallintaa. AHA-hapot sulattavat huokosista talitukkeumia, jotka mekaanisen puhdistuksen avulla saadaan huolellisesti puhdistettua. Savinaamio syvä puhdistaa ihon kuona-ainesta, aknebakteereista, samalla rauhoittaen iholla olevaa tulehdusta.
95.00€
Cooling Stimulation - Viilentävä, puhdistava
Tämä kasvohoito soveltuu epäpuhtaan, paksuuntuneen tai rasvoittuvan ihon puhtauden ylläpitoon. Pehmentävät AHA-hapot sulattavat huokosista talitukkeumia, jotka mekaanisen puhdistuksen avulla saadaan huolellisesti puhdistettua. Syväpuhdistava ja viilentävä naamio toimii magneetin tavoin, puhdistaen ihon tehokkaasti kuona-aineista, tukoksista ja epäpuhtauksista. Viilentävä vaikutus stimuloi ihon mikroverenkiertoa sekä hapensaantia, iho kirkastuu ja raikastuu.
95.00€
AHA Advanced Peel - Uudistava happohoito
AHA Advanced Peel – happohoito on keratolyyttisesti ja kemiallisesti kuoriva hoito, joka uudistaa syvävaikutteisesti ihoa. Aktiiviainesosat boostaavat solutoimintaa. Hapot puhdistavat ihohuokosia talista ja kuona-aineista, vaalentaa pigmettimuutoksia, kirkastaa ihon sävyä, madaltaa ryppyjä ja aknearpia, vahvistaa ihon omaa mikrobiomia sekä syvä kosteuttaa ihoa. Paras hoitotulos saadaan 3-6 kerran sarjahoidolla, 1,5–2 viikon välein. Hoitoa ei suositella raskauden - tai imetyksen aikana.
95.00€
C - Brighten & Antioxidant - Kirkastava
Tämä kasvohoito herättää ihosi valovoimaiseen säteilyyn. C-vitamiini suojaa ihoa oksidatiiviselta stressiltä ja ilmansaasteilta, vaalentaa pigmenttiläiskiä ja auttaa palauttamaan iholle merkittävästi lisää kimmoisuuden tuntua boostamalla kollageenin tuotantoa. C - Brighten & Antioxidant-hoito tasoittaa ihon sävyä, palauttaa hehkua ja lisää elastisuuden sekä kimmoisuuden tuntua.
95.00€
Calming Comfort - Rauhoittava
Ihoa rauhoittava ja pehmentävä hoito kun iholla esiintyy herkkyystiloja, kuivuutta, atopiaa sekä couperosaa. Hoidossa hyödynnettävät bioaktiiviset ainesosat auttavat palauttamaan iholle suojaavaa lipidikerrosta, jolloin epämukavien iho-oireiden kuten kiristely, punoitus ja kuumotuksen tunne vähenee. Hoito stimuloi myös biologisten keramidien tuotantoa, vahvistaa heikentyneitä kapillaariseinämiä ja ylläpitää ihon pehmeän rauhoittavaa tuntua.
95.00€
Lift Essence - Liftaava
Peptidien tehoon pohjautuva hoito, kun kasvosi kaipaavat liftausta ja kiinteytystä. Neurosensoriset peptidit tasoittavat ilmejuonteiden muodostumista, siloittaen välittömästi ihon pintakerrosta. Bioaktiiviset ainesosat aktivoivat ja boostaavat tehokkaasti kollageenin - ja elastiinin tuotantoa, palauttaen ihoon kimmoisuutta ja elastisuuden tuntua. Antioksidantit ja luonnolliset kosteustekijät syväkosteuttavat, täytelöittävät ihoa ja palauttavat iholle sen kaipaamaa suojaa.
95.00€
A - Booster - Aktivoiva, korjaava
Täydellistä anti-age terapiaa kohti luonnollista hehkua ja kosteutusta. Stressi, hormonaaliset muutokset, auringonotto sekä muut vaurioittavat ympäristötekijät vaikuttavat ihon ennenaikaiseen ikääntymiseen. Ihoon kehittyy hienoja juonteita, elastisuus vähenee ja iho voi ohentua. Ihon sävy muuttuu epätasaiseksi ja hehku katoaa. A-vitamiini aktivoi ja korjaa tehokkaasti ihon uudistumista, palauttaen ihoon elastisuutta, paksuutta sekä vahvuutta. Hoidon antioksidantit sekä luonnolliset kosteustekijät täytelöittävät ihoa ja palauttavat iholle sen kaipaamaa suojaa.
95.00€
Enzyme Bliss - Kirkastava, hoitava
Hoidon erikoiskuorinta auttaa tuhkimohoidon tavoin palauttamaan ihoon kirkkautta, heleyttä, tasaista pintarakennetta ja kimmoisuutta. Fermentoidut naamiopohjat sisältävät eläviä probiootteja, jotka auttavat vahvistamaan ihoa suojaavaa mikrobikantaa, sekä palauttamaan iholle vastustuskykyä. Hoito tukee näin ihon oman mikrobiomin hyvinvointia. Hoito ei aiheuta iholle palautumisaikaa tai valoherkkyyttä, verrattuna perinteisempiin hedelmähapotushoitoihin. Hoito soveltuu myös herkälle iholle.
95.00€
Thalgo ErikoiskasvohoidotPrice from
Cold Cream Marine - Rauhoittava
Cold Marine kasvohoito rauhoittaa herkän ja ärtyneen ihon. Hoito palauttaa ihon rasvatasapainon ennalleen, jolloin kuivuus ja kiristely häviää, samalla vahvistaen ihon omia suojamekanismeja sekä vähentää punoitusta. Hoito sopii kuivalle, herkistyneelle ja couperoottiselle iholle.
95.00€
Source Marine Moisture Fortifying - Kosteuttava
Tämä kasvohoito syvä kosteuttaa, mineralisoi, ravitsee, vahvistaa ja samalla korjaa ihon kosteuspitoisuutta. Kuivuudesta johtuvat pintajuonteet silottuvat, ihon sävy kirkastuu ja ihosta tulee ihanan pehmeä. Hoito sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle ja kosteusköyhälle iholle sekä auringossa oleilun jälkeen.
95.00€
Microniced Marine Algae - Tasapainottava, kosteuttava
Kolmen levän kasvohoito, joka tasapainottaa ihon mineraalit. MMA eli Microniced Marine Algae on Thalgon lääkinnällisen patentin omaava jauhe. MMA - hoito poistaa iholta myrkkyjä, säätelee talin tuotantoa, tasapainottaa, puhdistaa ihoa sekä vilkastuttaa verenkiertoa. Hoito sopii erilaisille ihotyypeille, jotka ovat tilapäisesti epätasapainossa. Sopii myös psoriaatikon ihon hoitoon.
95.00€
Spiruline Boost Smoothing Detoxifying - Energisoiva, puhdistava
Kasvohoito, joka antaa iholle energiaa ja elinvoimaa! Hoito elvyttää ja kirkastaa ihon puhdistaessaan sen päivittäin iholle kertyvistä saastepartikkeleista. Spirulina levä sisältää erittäin paljon kivennäisaineita; fosforia, rautaa, magnesiumia ja sinkkiä, sekä A-, C- ja E-vitamiineja. Hoidon viimeistelee Spirulina-levää sisältävä naamio, joka tasapainottaa, kirkastaa sekä kosteuttaa ihoa. Naamio nappaa viimeisetkin likapartikkelit iholta. HUOM! Jos olet raskaana, tätä hoitoa ei voi tehdä.
100.00€
Lumière Marine - Kirkastava, Pigmenttimuutoksia korjaava
Puhelimien ja tietokoneiden sinivalo, UV-säteily, saasteet, stressi sekä tupakointi aiheuttavat ihon alaisia pigmenttihäiriöitä, jotka vanhemmiten muuttuvat näkyviksi, pinnallisiksi häiriöiksi. Nämä häiriöt tekevät ihon sävystä epätasaisen, iholle voi ilmestyä tummia laikkuja. Tämä hoito tasoittaa ihon sävyä ja korjaa olemassa olevia pigmenttiläiskiä sekä estää uusien syntymistä. Hoidossa käytettävät ainesosat auttavat torjumaan pigmenttihäiriöitä ja suojaavat ihoa ulkoisilta stressitekijöiltä. Lumière Marine suositellaan 3 x sarjahoitona parhaan hoitotuloksen saamiseksi.
100.00€
Hyalu-Procollagen - Silottava , kosteuttava
Hyalu-Procollagen – kasvohoito on anti age kasvohoito, jonka tehokkuus tulee kolmesta erikokoisesta hyaluronihaposta sekä merellisestä kollageenistä. Hyaluronihappo sitoo kosteutta tehokkaasti ihoon. Se silottaa juonteet ja rypyt, elvyttää sekä syvä kosteuttaa ihon. Kasvohoidossa ihoa hellitään rentouttavin ja aktivoivin hieronnoin, mm. Roller Booster Trio – hoitorullilla, jotka eivät riko ihoa, mutta aktivoivat sekä rentouttavat sitä erittäin tehokkaasti.
105.00€
Silicium Marine - Kiinteyttävä
Silicium Marine - kasvohoito sopii aikuiselle iholle, jossa on juonteita tai kiinteyden puutetta. Erityinen Marine Silicium Complex - yhdiste vastaa ihon kiinteyttämisestä, juonteiden silottamisesta sekä kosteuttamisesta. Ihoa stimuloivat aktiiviaineet ja tehokas hieronta napakoittavat ihoa. Naamioiden vaikuttavat aineet häivyttävät ja täyttävät juonteita sekä liftaavat tehokkaasti kasvojen piirteitä. Hoidon jälkeen kasvojen piirteet ovat kiinteämmät ja iho hehkuvampi.
125.00€
KuumakivihieronnatPrice from
Kuumakivihieronta niska-hartia-selkä - Uudistava
Tässä kuumakivihoidossa keskitytään niskan, hartioiden ja selän alueen hoitoon. Lämpöiset kivet luovuttavat lämpöään syvälle kudoksiin, minkä vuoksi lihakset rentoutuvat ja lihasjännitykset katoavat. Kuumakivihieronta vanha hoitomuoto, joka vilkastuttaa kehon aineenvaihduntaa, verenkiertoa sekä lymfakiertoa, lisää sidekudoksen elastisuutta sekä rauhoittaa hermostoa. Tämä ihana lämpöhoito sopii kaikille, jotka palelevat, kärsivät nivelkivuista tai lihasjumeista. Keho ja mieli rentoutuvat!
50.00€
Kuumakivihieronta koko vartalolle - Rentouttava
Tässä hoidossa käydään koko vartalo päästä varpaisiin läpi lämpöisillä basalttikivillä. Kivet luovuttavat lämpöään syvälle kudoksiin, minkä vuoksi lihakset rentoutuvat ja lihasjännitykset katoavat. Kuumakivihieronta vanha hoitomuoto, joka vilkastuttaa kehon aineenvaihduntaa, verenkiertoa sekä lymfakiertoa, lisää sidekudoksen elastisuutta sekä rauhoittaa hermostoa. Tämä ihana lämpöhoito sopii kaikille, jotka palelevat, kärsivät nivelkivuista tai lihasjumeista. Keho ja mieli rentoutuvat!
90.00€
Spa HoidotPrice from
Mer des Indes Spa Ritual - Harmonisoiva - Rentouttava
Tämä hoito on kuin pieni aistimatka Intiaan. Kokonaisvaltainen Ayurvedan inspiroima harmonisoiva rituaali, jossa käytetään Marma-tieteitä mielen ja kehon harmonian palauttamiseen. Rentouttava hoito aloitetaan jalkojen maitokylvyllä, jonka jälkeen koko vartalo kuoritaan. Kuorinnan jälkeen vartalolle tehdään Mer des Indes -hieronta, joka lempeästi yhdessä hoitavan öljyn ja hoidon oman musiikin avulla rauhoittaa ja tasapainottaa kehosi ja mielesi. Tässä hoidossa käytetään eteerisiä öljyjä ja sen vuoksi hoito ei sovi raskaana olevalle.
135.00€
Tranquillity Pro Sleep - Rentouttava, Stressiä lievittävä
Tässä hieronnassa mieli ja keho irrotetaan arjen murheista lämpimien öljyjen, sivellinhieronnan, äänimaailman ja tuoksujen avulla. Unihieronnaksikin kutsuttu vartalohoito auttaa todistetusti rentoutumaan ja edistää matkustamisesta tai stressistä johtuvan univajeen korjautumista. Aromaterapeuttinen, stressiä lievittävä hieronta rentouttaa koko vartalon pehmeiden ja rauhallisten liikkeiden, lämpimien öljyjen ja ainutlaatuisen tunnelman avulla. HUOM! Hoito ei sovellu raskaana oleville!
95.00€
PäähieronnatPrice from
Intialainen päähieronta - Stressin poistaja
Tämä hoito on oikea stressin karkottaja. Intialainen päähieronta rauhoittaa mieltä ja rentouttaa, helpottaa stressistä johtuvia oireita. Intialainen päähieronta on nimestään huolimatta länsimaiseen elämäntapaan sopiva, yksinkertaista ja rauhoittavaa hierontaa. Tämä hoito yhdistää intialaisen päähieronnan sekä stressialttiin niska-hartiaseudun hieronnan. Hoidon jälkeen energia virtaa ja mieli on luova.
40.00€
Tulen ostoksille / Noudan lahjakortinPrice from
Ostoshetki
Kun haluat tulla tuote ostoksille tai hankkia lahjakortin, varaa tämä aika.
0.00€
Nuoren ihon kasvohoitoPrice from
Nuoren ihon kasvohoito (alle 18-v.)
Tämä kasvohoito on tarkoitettu alle 18-vuotiaan nuoren kasvohoidoksi. Kasvohoito tehdään ihon yksilölliset tarpeen huomioiden ja hoitotuotteet valitaan ihotyypin mukaisesti. Tarvittaessa iholle tehdään mekaanista ihonpuhdistusta. Hoitoon sisältyy ihonhoidon opastusta.
65.00€
LED-ValoterapiaPrice from
LED - Valoterapia
LED-valoterapia on ihon pintaa rikkomaton hoito, jossa käytetään kliinisesti todennettua valoenergiaa edistämään ihon luonnollista uusiutumista ja korjaantumista — ilman kipua tai toipumisaikaa. Ihollamme on kyky imeä itseensä valoenergiaa ja hyödyntää sitä erilaisissa soluprosesseissa. LED-valoterapia on menetelmä, jossa hyödynnetään näkyvää ja infrapunavaloa optimaalisilla aallonpituuksilla, joilla on todennettu olevan ihoa parantavia ominaisuuksia. Valo käynnistää sarjan erilaisia ihoa parantavia prosesseja, lisäävät kollageenin tuotantoa ja kosteutta, rauhoittavat ihoa sekä tuhoavat epäpuhtauksia aiheuttavia bakteereita, hoidon hyödyt jatkuvat vielä hoitokäynnin jälkeenkin. LED-valoterapia sopii lähes kaikille ihotyypeille ja sen avulla voidaan hoitaa erilaisia ihon ongelmia, mm. • akne, aknearvet • rosacea • rasvainen iho, isot ihohuokoset • ikääntymismuutokset • hyperpigmentaatio • pigmenttiläiskät • kuiva, kosteusköyhä iho • punoittava, herkistynyt iho • Atopia • Psoriasis • esteettisten toimenpiteiden jälkihoito Solujen aktivoimiseksi optimaalisella tavalla suositellaan 6–12 kerran tiivistä hoitojaksoa, joka saa aikaan näkyviä ja kestäviä parannuksia ihoon. Sen jälkeen voidaan jatkaa ylläpitohoidoilla. Yksittäiset hoidot tuovat lisää energiaa iholle ja saavat väsyneen, elottoman ihon näyttämään terveen hehkeältä. LED-valoterapia saatavana myös lisäpalveluna toisen kasvohoidon yhteydessä tehostamaan hoitotulosta. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, LED-valoterapia, ja hoitovoide. HUOM! Tulethan hoitoon ilman meikkiä. Esteet LED-valoterapia hoidon tekemiselle: • valolle herkistävät lääkkeet • Raskaus / imetys • Epilepsia • Punahukka • Albinismi • Poryfyria • Taipumus fotoallergisiin reaktioihin Hoitolassa käytettävällä LED-valoterapialaitteella on medikaalinen CE-sertifikaatti aknen, haavojen paranemisen, psoriasiksen ja kivun (lihakset ja nivelet) hoitoon.
65.00€
LED - Valoterapia 12 x sarjahoitona
Led-valoterapia sarja, 12 x 30min (sisältää alkupuhdistuksen, led-valoterapian ja hoitovoiteen.) 660 € / 55 € krt. Sarjahoidolla saavutat parhaat mahdolliset tulokset, jotka kestävät pitkään ja tuovat iholle silminnähtävää parannusta. Hoidot tehdään 1-2 kertaa viikossa. Huom! Tulethan hoitoon ilman meikkiä.
660.00€
LED - Valoterapia sarjahoitona 6 kertaa
Led-valoterapia sarja, 6 x 30min (sisältää alkupuhdistuksen, led-valoterapian ja hoitovoiteen) 350 € / 60 € krt. Sarjahoidolla saavutat parhaat mahdolliset tulokset, jotka kestävät pitkään ja tuovat iholle silminnähtävää parannusta. Hoidot tehdään 1-2 kertaa viikossa. HUOM!! Tulethan hoitoon ilman ilman meikkiä.
360.00€
Karpoksiterapia hoito kasvoillePrice from
Karpoksiterapia hoito kasvoille
Tämä kasvohoito on ihon pinnallisiin kerroksiin vaikuttava hiilidioksidihoito. Ravintoaineiden ja hapen kulku käsiteltävällä alueella lisääntyy, lymfakierto vilkastuu. Kuona-aineet poistuvat ja iho puhdistuu. Kollageenin ja elastiinin tuotanto aktivoituu, solutuotanto vilkastuu. Hoito parantaa ihon joustavuutta, kiinteyttää sekä madaltaa juonteita. Samalla hoito supistaa ihohuokosia, kirkastaa ihon väriä sekä vaalentaa arpia. Hoito sopii ikääntymisen merkkien, aknen ja arpien hoitoon. Karpoksiterapia hoitoa suositellaan 4 x sarjana 7–14 vrk välein parhaan hoitotuloksen saamiseksi.
105.00€
Banner